Украина
Змінити
Змінити

Харчова емаль УР-5101 в Львові

Емаль УР-5101 харчова для чорних і кольорових металів
Емаль УР- 5101 епоксіполіуретанова різних кольорів, являє собою суспензію пігментів і наповнювачів в розчині епоксиефіру з додаванням розчину поліуретанової смоли , як затверджувача композиції.
Емаль УР- 5101 складається з двох компонентів:
Компонент 1 - напівфабрикат емалі відповідного кольору , який представляє собою суспензію пігментів і наповнювачів у розчині епоксиефіру в органічних розчинниках.
Компонент 2 - розчин поліуретанової смоли в органічних розчинниках.

Емаль УР- 5101 призначається для антикорозійного захисту металевих ( чорних і кольорових ) , бетонних , залізобетонних та інших поверхонь , які піддаються атмосферним впливам в екологічно небезпечних промислових районах і в умовах морського клімату. У тому числі емалі УР- 5101 застосовуються для фарбування і ремонтних робіт:
- Промислового обладнання на підприємствах харчової , хімічної та нафтопереробної промисловості;
- внутрішніх поверхонь резервуарів для зберігання і транспортування харчових продуктів , питної та технічної води , нафтопродуктів , трубопроводів;
- для зовнішніх металевих надводних і підводних поверхонь судів необмеженого району плавання , а також їх трюмів і внутрішніх приміщень , портових споруд, будівельних конструкцій та обладнання , які експлуатуються в умовах морського клімату.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
неуместеннеуместен

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

ПП «Галізотерм» виробляє продукцію торгової марки «Сіопласт ®» за ексклюзивними доступними цінами, тому основним принципом нашої роботи є взаємовигідні відносини з клієнтами для довгострокового та ефективного співробітництва. Наше підприємство має можливість працювати на експорт. «Сіопласт» працює на ринку лакофарбових матеріалів України більше десяти років. Якість продукції нашої торгової марки підтверджено тривалою співпрацею з провідними металургійними, хімічними та енергетичними підприємствами України та ближнього зарубіжжя. Асортимент продукції можна розділити на дві категорії: - Спеціалізовані лакофарбові матеріали для промисловості та будівництва; - Гідроізоляційні і гідрофобізуючі матеріали. Продукція торгової марки « Сіопласт ®» виготовляється у Києві з сировини провідних світових концернів , а саме: Mitsubishi Rayon CO , Dow Chemical Company , Hexion Specialiti Chemicals . Ви купуєте лакофарбову продукцію з оптимальним співвідношенням ціни і якості. Всі лакофарбові матеріали сертифіковані і відповідають нормам , затвердженим Держстандартом . Ми здійснюємо доставку замовлення в узгоджені терміни за допомогою надійних фірм- перевізників. Наші фахівці завжди готові проконсультувати Вас з підбору матеріалів для фарбування поверхонь . Ми завжди прагнемо забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Дії з оголошенням #1070848

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Харчова емаль УР-5101 з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення