Украина
Змінити
Змінити

автомойка самообслуживания цена samwash 4323 в Львові


Перебуваючи у постійному русі, ми впроваджуємо нові технології та передові розробки - враховуючи усе, адже наш пріоритет – завжди задоволений інвестор! безпрограшне капіталовкладення та постійний дохід - нарешті це стало можливим! враховуючи відносно недавню появу автомийок самообслуговування на теренах україни, а також стрімкий розвиток даного напрямку, своєчасне капіталовкладення може стати вірним кроком успішного інвестора. будуйте власну справу з нами!
переваги інвестування: 
постійний (365/24) дохід!
невелика кількість персоналу.
відсутність складських приміщень, боржників, а отже і проблем!
автоматизація процесів – мінімальний вплив людського фактору.
можливість провадження додаткового бізнесу.
можливість тиражування бізнесу.
«готівковий» бізнес.
альтернатива інвестицій у нерухомість.
нижче наводимо перелік основних систем, що забезпечують безперебійну роботу автомийок самообслуговування samwash.
- система супер точного дозування хімічних засобів.
незалежно від тиску води в системі та кількості працюючих постів розхід миючих засобів відбувається рівномірно на всіх постах. регулювання розходу миючих засобів здійснюється за допомогою віддаленого інтернет-доступу, що мінімізує доступ до технологічного обладнання некваліфікованого персоналу. дозуючі клапани та пристрої виконані з нержавіючої сталі, що збільшує їх термін ефективного використання та надійність в експлуатації. дана система гарантує економне використання миючих засобів та можливість контролю.
- система підготовки води та накопичення.
дана система складається з вхідного, вугільного фільтру води, насосів вирівнювання вхідного тиску, двохколонного пом’якшувача та системи зворотного осмосу, що інтегровано в систему електронного управління. в комплект обладнання включено резервуари накопичення, що унеможливлюють нестачу демінералізованої води.
- електронна система управління автомийки.
система управління забезпечує чотири рівні доступу та контролює більше двохсот параметрів автомийки. роботу усіх параметр

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
--

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

Компанія "Західний Альянс" успішно працює на українському ринку автосервісного обладнання і пропонує споживачеві весь спектр напрямів пов'язаних з поставками продукції високої якості на Ваш автосервіс.===|тэги удалены|=== Балансувальні станки Bright, Trommelberg, Unit (HPMM), Beissbarth, Hunter, Launch, Sicam, Sice, Teco, Hofmann, Sivik, Unitrol, Bosch, Variant Service, Best, Werther.

Дії з оголошенням #1269976

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням автомойка самообслуживания цена samwash 4323 з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення