Шукаю роботу в Львові
Мои обязанности:
* анализ имеющегося ассортимента с точки зрения оборачиваемости вложенных денежных средств, анализ логистических потоков на производственной площадке с точки зрения оптимизации трудозатрат на производство и соответствие санитарным нормам
* внесение предложений по оптимизации производства продуктов компании с точки зрения цена-качество-удовлетворенность клиентов
* разработка и внедрение единой системы качества продукции и подачи блюд;
* составление единого меню для всех заведений сети и отлаженная система порядка размещения блюд в меню; организация контроля отработки новых блюд;
* контроль за соблюдением санитарных норм и правил;
* распределение производственного пространства на цеха и зоны;
* контроль хранения сырья, товаров, готовой продукции, соблюдение товарного соседства;
* организация системы контроля сроков годности сырья и готовой продукции;
* организация технологических потоков на производстве;
* составление и расчет технологических и калькуляционных карт;
* расстановка персонала согласно технологической схеме;
* ведение производственного контроля,
* проведение инвентаризаций, плановых и внеплановых проверок торговых точек компании.
Мое резюме:
Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.
1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Oskar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.
З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Дії з оголошенням #47797
Поділіться з друзями і знайомими
Поділіться оголошенням Шеф-кухар шукає роботу з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.
Збережіть або повідомте про порушення
Дзюра Олег
- На сайті з: 01.07.2010
- Активність: 07.10.2011
- Львів
Поради з безпеки
- Познайомтеся з продавцем в публічному місці
- Перевірте товар перед покупкою
- Сплачуйте лише після того як переконаєтеся, що товар відповідає опису і вашим вимогам
- Бажано провести операцію при свідках
QR-код сторінки
Поділіться QR-кодом в соціальних мережах, чатах, месенджерах щоб ваші знайомі, потенційні клієнти відкрили ваше оголошення на своїх смартфонах.